02 april 2009

Underbar dag



Ännu en underbar dag med strålande sol, klarblå himmel och massa fågelkvitter. Kan man be om mer inför påsken!? Apropå det så är det folk som påstår att jag fyller år snart. Jag har inte skänkt det en tanke och skulle lika gärna kunna hoppa över den. Man börjar ju bli gammal nu. 29 år liksom, det låter ju hur gammalt som helst. Och jag som inte känner mig en dag över 23 :)

Här sitter man och trycker i sig en kall och god vattenmelon *mums* Halva Sverige verkar deppa på grund av arbetslöshet, hotade jobb, dålig ekonomi mm. Idag är en dag då man bör släppa alla sådana tankar och njuta av livet. Det som finanskrisen skördar kan man inte påverka ändå. Man får vara glad för det man har och njuta av det goda i livet, typ nyutslagna påskliljor, sol och glass :)

Idag har vi varit på BVC och träffat doktorn. Jacob fick en okejstämpel i rumpan så allt var med andra ord bra. Han väger nu 8245gram och har bara gått upp typ 200 gram den senaste månaden. Kurvan planar ut... 71,5 cm mätte han. Nästan alla hans kompisar har gått om honom nu. Jacob som var störst när han var liten är snart minst.

När vi kom hem från BVC väntade ett stort paket vid dörren. Det var böcker som vi beställt från Goboken. 10 klassiker för 175kr hette det men på fakturan står det att alla är gratis och att vi endast är skyldiga 45kr för frakten. Inte illa... Kan man beställa fler tror ni? :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar