06 december 2009

Jul i vårt hus

Idag hämtade vi hem familjens först julgran. Mysigt säger jag - ett ont måste säger Tommy. Måste dock tillägga att jag tror han tycker det är lite mysigt och roligt i smyg :)

PC060083 
Här är granen nyinköpt. Snordyr men riktigt fin. Blev en kungsgran modell medelstor.
Passade perfekt i julgransfoten som tur var. Vi äger ju varken yxa eller såg så jag vet inte vad vi skulle gjort om den inte passat.


Ikväll har vi både lyssnat på julmusik, klätt granen och druckit första glöggen. Riktigt mysigt. Eftersom vi kommer vara iväg hela julveckan är det lika bra att börja i tid så man hinner njuta av allt. För när jul och nyår är slut dansar vi julen ut :D

PC060092

Jacob tyckte det var lite konstigt att släpa upp ett träd i hissen och sedan sätta lampor och konstiga bollar i granen. Men det var spännande och roligt. Han har klämt och känt både på gran, lampor och julgranskulor.

PC060122

Känns som att vi lyckades riktigt bra. Första året sedan jag och Tommy blev tillsammans som jag fått igenom en gran till jul. Nu blir det tradition och Jacob ska få “riktig” jul varje år. Synd bara att snön uteblivit (igen)

Julen firar vi ute i skogen hos Tommys familj. Jacob längtar efter Tomten och vi ser fram emot en mysig familjedag!

3 kommentarer:

  1. Så mysigt ni gjort! Kramar från Skåne

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar fin gran Tommy har valt! *s*

    SvaraRadera
  3. Härligt med gran och allt!
    Säga vad du vill om Tommy men när det blir gran så slår han till rejält. Själva har vi pratat om en riktig stickig en så att barnen lär sig att inte röra...
    Vi hade också Kungsgran Isacs första år så vi får väl se. De barrar ju mindre!

    SvaraRadera