08 november 2009

Farsdag

Denna dag tillägnar vi familjens alla pappor!
Då jag fick en härlig sovmorgon i morse och Tommy stack iväg och dömde fotboll direkt när jag vaknade fick Jacob överlämna sin farsdagpresent först några minuter innan han skulle lägga sig. Vi var ju bjudna på god middag hos svärföräldrarna i eftermiddag och tiden har rusat iväg.



Det är alltid lika spännande med paket så Jacob vill helst inte lämna ifrån sig något. Här har han gjort en deal med pappa att få öppna tillsammans :)
Misstänker att Tommy inte trodde han skulle få något efter som hela dagen nästa gått *tihi*

Senaste nytt om Jacob är att han kraxar värre än en kråka. Han har varit lite trotsig eller vad man nu ska kalla det och har skrikit sig lite hes. Han har varit orolig i kroppen senaste dagarna och har inte vetat vad han velat. Han slänger med allt och kan till och med slita ut nappen ur munnen och kasta iväg den med våldsam kraft för att sekunden senare gallskrika för att "någon"slängde iväg nappen. Förstår mig inte på honom just nu :) Då han gnagar på sin tumme flera gånger om dagen antar jag att det kanske är någon ny tand som spökar. Vi får väl se... Brukar ta ett tag innan de kommer fram, men något är det...

Jacob har blivit en hejare på att köra med bilar och kryper runt på knä med en bil i handen och gör motorljud :) Snart börjar han nog även förstå logiken i hur puzzel fungerar. Annars är det mest spring, studs och dans som gäller hela dagarna. Däremellan hämtar han sina skor ett antal gånger och kommer med sina bedjande ögon. När han lämnat skorna till oss så lyfter han upp foten och menar på att vi ska ta på dem så han kan gå ut. Smart!

Nu är det tvsoffan som gäller. Vi får se hur länge man får sova i morgonbitti. Av någon underlig anledning behöver man aldrig ställa klockan när man ska till jobbet. Jacob ser till att man är uppe i god tid :)

3 kommentarer:

  1. Vad skumt, jag trodde ni hade slutat blogga då det på vår sida står att ert sista inlägg är "en konst att äta med sked"...?

    Ser samma sak hos er, att vårt sista inlägg ska vara "nu är nea ett helt sommarlov gammalt".

    Märkligt..

    SvaraRadera
  2. Ja vi har oxå märkt att uppdateringen inte är var den borde vara, så man får klicka sig runt för att se om man missar något.

    SvaraRadera
  3. Vi får upp er sida precis som den ska vara.
    Kul att Jacob kör bil. Adéla kör bil och traktor:-) Hon har lärt av en mästare!

    Det där med tänder är jobbigt. Adélas framtänder har varit i princip framme flera gånger men sedan går de tillbaka igen. Jobbigt för de små.

    Ha de gott!
    Kram

    SvaraRadera