27 november 2009

Feber och busar på tvären

Igår försökte jag blogga från mobilen ett antal gånger men misslyckades totalt. Jag bjöd Tommy på god kvällsmat; en tallrik fylld med nygrillad kyckling, potatissallad gjord på cremé fraiche och massa vitlök, exotiska frukter och en nybakt ciabata. Blogginlägget ligger fortfarande kvar i utkast dessvärre - det innebär att ni inte får se hur underbart gott det såg ut!

Jacob har varit lite krasslig sedan i onsdags. Feber och förkyld. Han var mer eller mindre däckad som en riktig man i onsdags, medan han tog sitt förnuft till fånga och hade betydligt mer energi igår och idag trots 39 graders feber. Man kan undra var barn får sin energi ifrån när de är sjuka. För inte är det samma ställe som sina pappor. Pappornas sjukdomsenergi tar slut i tidiga år och sedan är det bara elände. En förkylning och det är såååååå synd om dem. De är sååååå sjuka och är på väg att beställa plats på kyrkogården. MÄN! De vill bara bli servade och få massa empati.
Tur Jacob föregår med gott exempel :)
Det jag funderat lite på är att det är ett konstigt sammanträffande att detta bröt ut 2 dagar efter vaccineringen. Jag har hört en hel del som blivit sjuka en till två dagar efter. Allt från förkylnigar, feber och värk till annat jobbigt. Hoppas han blir bättre snart!

I morgon är det dags att plocka fram ljusstakarna :) Mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar