25 november 2009

Liten kille börjar bli stor

Tiden går så snabbt. Snart är det jul och allt roligt julpynt ska fram och familjens första julgran ska införskaffas. Jag längtar! Gör du också det älskling? haha..
Igår var jag och köpte lite julgranskulor och Tommy tyckte faktiskt de var fina så det finns kanske hopp :)

Vi vägde Jacob hemma på vår egen våg idag och det ser ut som att han lagt på sig ett kilo de två sista månaderna!! Han har ju bara gått upp 100-200 g i månaden senaste tiden så detta var ett hopp. Det märks på kläderna kan jag säga. Det är första gången sedan i våras som han växer ur något plagg. Tror han vuxit en del på längden också. Det känns så iaf. Vi får väl se om vi kan ta vägarna förbi bvc i början på nästa år. Just nu är det nog lite rörigt att gå dit med tanke på all vaccinering.

Jacob och jag har tillbringat dagen tillsammans. Mysigt som vanligt. Han har charmat tanter och hälsat på hundar, lekt både inne och ute, lagt pussel, kört med bilar och sedan har vi busat massor och stekt pannkakor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På första bilden ser ni Jacobs kompis krokodilen. Han blir mer och mer en kul kompis på Jacobs rum. Han fungerar både som brottarkompis, kramkompis, pusskompis och peta ut ögonen kompis :)
Bild nummer två visar Jacob i ett nötskal. Allt ska kastas under diverse olika möbler, sedan slänger han sig på mage för att titta vart saken hamnade. Ibland har han tur och kan nå det igen, annars får mamma fixa.

Måste visa en annan bild på vår sötnos. Det är ofta han går och hämtar sin kudde, snuttefilt och napp och lägger sig på golvet. Ibland myser han bara, men oftast visar han nog att han skulle uppskatta en tupplur :)

               OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar