19 februari 2009

Slappisdag

Idag har det varit en såndär lagom slapp dag. Vi har varit och fikat på stan med några kompisar från föräldragruppen och sedan har vi tagit en lång promenad i vinterkylan. Härligt!
Just nu sover plutten och jag kan roa mig på nätet en stund.
På måndag blir killen 5 månader! Det är sjukt vad tiden rullar på. Så på måndag blir det både babysim och ett besök på BVC där det både ska vägas, mätas och vaccineras.

2 kommentarer:

  1. Oj vad aktiva ni är...
    Det vi kallar slappedag går ut på att hinna med måltiderna och sedan dega ihop framför tv:n hela eftermiddagen. Jag har ju hunnit med att göra lite nytta vid datorn medan Isac slötittat på tv och Adéla sover. Man får nästan dåligt samvete för att man inte aktiverar de små mer. Isacs vattenkoppor är nu bra igen men det känns som han är totalt uttröttad så jag låter honom hållas. Babyrytmik hörs kul. Vilken tid är det på onsdagar?

    SvaraRadera
  2. Det är klockan 09:30. Jag pratade med hon som höll i det idag och hon sa att man gärna fick anmäla sitt intresse per mail, men att det inte var bindande utan man kunde komma de onsdagar man kände för det. Kostade en 5:a för fikat annars gratis. Var det många som kom så delade de upp barnen i grupper. Sist hade de varit 10st, förra gången igen närmare 20. Så det verkar variera.

    SvaraRadera