04 maj 2009

Aktiv kille



Tänkte det var dags med en liten uppdatering om Jacob för alla på avstånd :) Han är ju 7 månader och en vecka lite drygt nu. Det händer fortfarande ganska mycket hela tiden. Han sitter ganska bra själv även om han ibland faller som en stel pinne. Han har stort intresse för att förflytta sig men vet inte hur. När han ligger på mage så har han lärt sig svänga runt med hjälp av händerna så han lättare kan nå saker. Tror han är inne i en fas då han börjar få kläm på vad armarna är till för :)
Utöver detta så pratar han på som bara den. Det är så underbart härligt att höra alla dessa "ord" och svängningar. Jag har kommit fram till att hans alfabet just nu innehåller bokstäverna a, b, d och ö. Han kör stenhårt med orden abba, dadda, babba, addö, adda och ba. Alla med extrem betoning på sista bokstaven. Själv trodde jag att dadda-språket var nåt man bara sa eller snarare kallade barnspråk för att det mest är ljud som inte går att tyda, men de säger ju verkligen dadda! Jag har försökt spela in honom när han går på som mest. Låter som om han skäller ut någon efter noter *hahaha* Får se om jag lägger upp något filmklipp framöver.

Just det ja, bollar är något som är mycket intressant. Allt som rullar, men gärna bollar. Pappa kanske får som han vill... Han vill ju ha en fotbollsspelare och mamma en handbollsspelare :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar