31 maj 2009

Sommar!!



Första riktiga sommardagen med extrem värme. Denna underbara sommardag var precis vad jag ville ha på morsdag.
Ikväll vid sju visade temperaturen i solen 32 grader och trots att det varit öppet i lägenheten hela dagen visar termometern 28 grader inomhus!! Snacka om härlig sommarkväll.
Denna dag har vi tillbringat i metropolen Björkeryd :) Vi har blivit bortskämda med god mat och smarrig rabarberpaj! Jacob har fått träffa sina kusiner och de mindre barnen har plaskat och haft kul i basängen på gräsmattan.

Ser fram emot en lika underbar dag i morgon så vi kan gå ut och mysa efter att "tant" doktor har varit här.

4 kommentarer:

  1. Har lillgrabben också plaskat?
    Adéla tog sig ett dopp på eftermiddagen och hon njöt verkligen. Vi var förresten i simhallen i fredags och det tyckte hon också var jättekul. Bläckfisken var extra uppskattad.

    Vädret ser ju sådär ut för tisdagen men om det är ok hänger ni med på sjörövarkonserten då? Utgår från Hoglandspark kl 10.

    SvaraRadera
  2. Nej han har inte badat.. Det var kallt åvatten de badade i så kände inte riktigt att det var lämpligt.
    Vi hade tänkt gå till Stumholmen på tisdag ja. Det är några i föräldragruppen som ska dit också så får se hur vi styr upp det hela. Hade du besök då eller?

    SvaraRadera
  3. Sedan igår kväll har vi besök av Helen från Minneapolis. Om allt går som tänkt i morgon bitti så försöker jag nog ta gänget med mig och utgå från Hoglandspark.
    Ni är välkomna att praktisera er engelska annars kanske vi ses på Stumholmen.
    Vi har ju lite oupklarade affärer att uträtta...

    SvaraRadera
  4. Ah vad kul... Då har ni fullt upp.
    Jag ska ta med mig Sara och Ebba i morgon så i så fall är det lättare om vi ses där. Vi springer säkert på varandra för sååå stor är inte Stumholmen :)

    SvaraRadera