07 maj 2009

Sjukstuga



Nu går vi in på tredje sjukstugedagen. Jacob har varit däckad i två dagar nu och mer eller mindre bara legat i knät i soffan. Han har varit vaken en halvtimme åt gången och sovit 30-60 min däremellan. Sova i sängen kan vi glömma utan det ska vara på oss. Gulligt, men lite jobbigt ibland när man blir låst i soffan från tidig morgon till sen kväll.
Nätterna är väl också sådär.. Tommy sover på soffan och Jacob brer ut sig i vår säng :) Han var inte vaken lika mycket i natt så det går väl på rätt håll. Stackaren har blivit förkyld och är riktigt täppt och tjock i bihålorna. Inget vill komma ut, men näsdroppar hjälper så han kan äta och sova lite iaf. Hostan ska vi inte tala om... Usch! Hoppas febern ger sig idag för han tycker panodilen är skit nu. Igår fick den blandas ut i lite frukt :)
Men men, det kunde varit värre. Han är ju trots allt ganska glad även om han mår skit.

Jag har fortfarande lite svårt att släppa helt att det kan vara tänderna som är med på ett hörn. Han har handen mycket mer intensivt i munnen och drägglar en del. Det syns dock inget, men vi får se...

7 kommentarer:

  1. Jag tror med att det är tänder. Nova blev likadan. Ni får säkert massor av tips men här kommer några till....
    Byt ut panodilen mot något annat istället eftersom olika preparat ger olika effekt faktiskt. Otroligt men sant. Använd suppar istället så slipper han äta skiten. En nässug är bland det bästa vi investerat i. Inte så trevligt kanske men såååå effektivt. Inte en näsfrida utan en riktig sug. Finns på Maxi.
    Antagligen vill han ligga på er för att han kommer upp med huvudet då. Prova att lägga en kudde under hans madrass i hans säng vid huvudet. Högt ska det vara.

    Lycka till och hoppas det vänder snart!

    SvaraRadera
  2. Alla tips är välkomna :)
    Jo jag misstänker tänderna eftersom det är för mycket som stämmer in på hur de blir då, men man kan ju aldrig vara säker.
    Usch det där med nässug är vidigt hahaha. Tur Tommy styr upp det där. Den vi har är kass så vi ska köpa en annan idag. Vi har höjt upp både säng och den plats han sover på på nätterna, men det ska vara på oss ändå under dagarna. Antar att han vill ha närhet kanske.
    Han verkar lite piggare idag så vi får väl se när det vänder. Hur länge var Nova dålig?

    SvaraRadera
  3. Hon var nog dålig lite mer än en vecka och sedan så lättade det lite iaf. Andra och tredje omgången har satt sig på magen istället och då föredrar jag det första faktiskt. *s*

    SvaraRadera
  4. Aha, det är bara början med andra ord :S
    Tycker redan han börjar bli piggare så får hoppas det ger sig snabbt.

    SvaraRadera
  5. Ja det får vi hoppas men det här fixar ni! Lycka till!

    SvaraRadera
  6. Var o kollade på en ny nässug men hittade ingen bra. Vad har ni för en?

    SvaraRadera
  7. Jag ska ta en bild och skicka som mms till din sambo.

    SvaraRadera