19 maj 2009

Snart 8 månader

Måste börja med att säga grattis Andreas. Kul att du fixade testet! Visste att det inte skulle vara några problem för dig :D



Idag har vi varit ute och gått en himla massa. Bland annat har vi varit på bvc som flyttat upp till Annebo. Lite längre att gå än till tullen *ler* Det var sista gången med föräldragruppen idag så vi har ätit massa onyttiga kakor varvat med nyttig frukt.
Jacob blir 8 månader på lördag så vi passade på att väga och mäta. Jag var helt säker på att han skulle ha kommit upp i de nio kilona nu för han känns så tung, men icke sa nicke. 8755 gram visade vågen efter en tallrik gröt :) Alla andra passerar 10 kilo nu, men lilla plutten segar sig kvar under de nio. Ganska skönt med tanke på hur mycket lyftande det är upp och ner från golv, i och ur stolar och så vidare. Han är ju fortfarande inne i sin mammiga period med varierande grad av separationsångest.



Vi fick låna en gåstol nu i dagarna så Jacob har testat lite. Lite knepigt att komma på hur han ska förflytta sig, men han lär sig snabbt. Han börjar numera hitta in i skåpen också :)
I måndags var sista gången på babysimmet för den här terminen. 16 veckor har gått snabbt. Vi avslutade med "klädsim" och jag har insett att jag underskattat blöjors uppsugningsförmåga totalt. Shit vad stor blöjan var. Snacka om big butt *hahaha* Blöjan var 5-6 cm tjock och vägde säkerligen över kilot. Det gick inte att pressa ut vattnet heller så ja, det måste varit en grym blöja :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar