30 mars 2009

Ny vecka

Tiden går snabbt som vanligt. Nu är det måndag igen. Har vi tur kanske Jacobs morfar tittar förbi på Hotell Holmgatan idag. Det erbjuds nybäddad säng, bra sällskap och hotellfrukost *skratt* Han sa att han skulle höra av sig under dagen, men det vet vi ju hur det är med det. Män!! ;)

I morgon skulle vi försöka hälsa på dagiset Tant Grön, men det är ju omöjligt att få tag på dem så vi får väl se hur det blir med det. På onsdag satsar vi på Pingstkyrkan och lite sång och musik. Himla kul både för mamma och Jacob. Sedan blir det 6 månaders kontroll på bvc på torsdag. Det ska vägas, mätas och klämmas på kulorna hahaha. Ja men de gör ju sånt. De kollar så de kan allt de typ ska kunna vid 6 månaders ålder och sedan kollar de kroppen och så att kulorna fortfarande ligger i påsen :D
För övrigt blir det nog en ganska lugn vecka. Hade hoppats på att träffa någon från föräldragruppen också, men en del är sjuka nu. Tur vi inte är känsliga för bakterier utan håller oss friska :)



Jacob hälsar och säger att han är pigg och glad som vanligt. Sista dagarna har han börjat somna själv. Vet inte än om det är en slump eller om han faktiskt lärt sig efter många om och men. Just nu vill han inte somna iaf. Gnäller i sängen :S
Visar en bild på knasbollen. Han har störtsköna poser när han sover, men en del kommer även i vaket tillstånd :)

2 kommentarer:

  1. Hej
    Jag har bara erfarenhet av Tant Grön för äldre barn. Från klass fem och nu går de i sjuan och nian.Om man nu väljer det som dagis, kanske man funderar på att även fortsätta där när det är dags för skola.
    Har bara positivt att säga om dem. Jag skulle med facit i hand inte välja något annat åt mina barn.( Ni vet ju var de gick innan).
    Ha det bra önskar storasystern i ödemarken.

    SvaraRadera
  2. Rumpan i höjden betyder rätt riktning för att börja krypa:-)

    SvaraRadera