02 mars 2009

Tidig morgon med babysim

Idag har vi haft ytterligare en tidig måndagmorgon. 05:40 ringde klockan och då låg Jacob redan vaken i sin säng. Så efter en härlig morgonstund *blink* bar det av till varmbadhuset. Idag hade vi pappa med oss :)


Tanken var att börja om med "dykträningen" idag, men Jacob har nu bekräftat att detta inte är någonting för honom. Så vi har bestämt att hoppa över det tills vidare. Istället så tränar vi på alla grepp vi lärt oss och leker i vattnet.
Idag tog vi även beslutet att fortsätta gå på babysim. Nästa måndag skulle annars varit sista gången, men nu förlänger vi och går steg två, dvs ytterligare 8 gånger. Ska bli kul och jag tror det är bra för killen att bekanta sig mer med vattnet. För trots allt är nog vattnet fortfarande lite avskräckande.
I steg två blir det mer fokus på livräddning. De ska lära sig hålla fast i kanten, testa klädsim, hoppa i vattnet från sittande position på en flytande madrass mm. Det ser riktigt häftigt ut när man tittar på de som går steg två och tre. Dessa barn är iofs lite större. Såg någon som börjat gå idag.



Adéla har också valt att fortsätta med babysimmet vilket både jag och Jacob tycker är kul. Nu kan vi fortsätta att ses varje måndag :)
Undra om inte Jacob är på väg att vakna nu. Han har ju börjat sova efter babysimmet så vi är på G att komma på banan med sömnen igen. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar