23 augusti 2009

11 månader



Idag blev vår lille man 11 månader. Det är sjukt vad tiden går snabbt, men det ska också tilläggas att jag nog tycker den senaste tiden varit den absolut roligaste. Visst har varje ålder sin tjusning, men de senaste två månaderna har varit något extra. Först och främst har han blivit mer en egen person med tydliga personligheter och ett eget humör. Sen ovanpå det förstår han väldigt mycket. Säger man nej så släpper han det han försöker ta och sätter sig på rumpan och skriker ut sin förtvivlan över detta eländiga ord, säger man boll, kossa eller något annat som han vet vad det är skiner han upp som en sol och går och hämtar det man frågar efter, säger man hejdå så vinkar han och är han törstig så går han och hämtar vattenmuggen.

Han har lärt sig klappa händer, häma hundar, fåglar och kor. Jacob har blivit en mästare på att stoppa i och ta ur mindre burkar ur sina större stapelbara burkar. Mysstunderna har fått ett högre värde och han älskar när vi läser och han får gosa med sin filt.
Han kryper allt bättre och det är bara en tidsfråga innan han går... Idag trängde första tanden igenom och nummer två är på G. Pojken börjar bli stor :) Mycket händer och han delger oss så mycket. Man kan inte annat än älska denna lille goding!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar