05 augusti 2009

Kompisträff

I morse var det min tur att stanna hemma och leka medan Tommy gick till jobbet. Det var första dagen efter semestern och många kollegor var glada att se honom. De blev mindre glada när han sa att han bara skulle jobba en dag i veckan. De anser väl att han gör nytta på jobbet trots allt :)

Jag och Jacob har uträttat en del ärenden idag och sen har vi varit på kompisträff. Jacob har träffat sina kompisar Isac och Adéla och vi blev bjudna på en supergod hallon- och blåbärspaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var länge sedan vi var iväg  och träffade andra jämngamla barn så det var på tiden. Jacob tyckte det var kul och han vältrade sig bland alla leksaker. Alltid kul med andras grejor och här fanns det MASSOR! :)
Efter några timmar i Spandelstorp plockade vi upp Tommy på jobbet och begav oss till stan för att stoppa i oss lite god mat på Michels. Sen blev det lite presentinslagning här hemma. Det tycker Jacob är lika roligt varje gång. Man får dra i snören och försöka riva sönder papper och jaga saxen som mamma alltid flyttar utom räckhåll…

P8050043P8050040P8050046

I morgon ska Tommy testa på att vara hemmafru på allvar. Han ska ha hand om Jacob och tvättstugan på samma gång :D
Har bett honom blogga om pappaledigheten så vi får väl se om han får tummen loss att dela med sig av sina innersta tankar *hahaha* För det är verkligen hans starka sida :P

2 kommentarer:

  1. Isac och framförallt Adéla uppskattade ert besök idag. Ibland behöver hon någon lite lugnare än storebror att titta och fingra på:) Kul att träffa dig igen Ingela och ha lite tid att prata för en gångs skull.
    Kul om även Tommy bloggar så vi får följa jacobs fortsatta äventyr och utveckling. Hälsa honom att det inte behöver vara lika seriöst som ditt bloggande så går det kanske lättare.
    Ha de gott!

    SvaraRadera
  2. Jacob tyckte också de var kul och träffa Isac och Adéla. Han har inte träffat så mycket barn sista veckorna så han behövde det.
    Håller med om att det var kul att ses och få prata lite. Det får vi göra om nu när papporna kanske kan passa barnen, alternativt att vi hittar på nåt allihopa!!

    SvaraRadera