09 augusti 2009

Jacobs första steg

Vilken underbar söndag. Den började med sovmorgon för oss alla till 08:30, sedan tvätt, städ, disk och matlagning till Jacob. Låter kanske inte så kul, men det gick ovanligt smidigt och Jacob var glad. Mitt i städet blir vi bjudna på grillkväll vilket alltid är välkommet. Vi spatserade iväg vid 16 för att ta oss till Jennie. Jacob ville gå lite själv så det tog sin lilla tid. Han är stå stolt ch så lycklig när han får gå.



Hos Jennie busade Jacob en del och levde loppan på Isacs rum eftersom han inte var hemma *ler* Han hade massa roliga leksaker. Dessutom tog Jacob sina absolut första steg på egen hand. Han är så duktig denna lille man.



Man kan inte bli annat än stolt när man ser honom. Det var bara 4-5 dagar sedan han började gå genom att bara hålla i en hand. Nu tar han sina första steg på egen hand. Aningen vingligt och ostabilt, men ändå... Det är ett steg på vägen :)

Efter allt bus så blev det grillade kycklingspett på bakgården. Strålande sol, vindstilla, lugnt och tyst... Helt perfekt!



Efter god efterrätt var det dags att ta hem lilleman så han fick sova. Han har varit så underbart snäll hela dagen. Ikväll när vi åt lekte han själv på filten och när han blev trött var det inget gnäll utan bara massa kärlek och mys. Såna dagar är värda allt man kan tänka sig!!

4 kommentarer:

  1. Vilken grabb! Det måste vara den skånska genen:-)
    Härligt att se Jacobs första steg på egen hand. Gissa om det kommer gå i ett rasande tempo nu!

    SvaraRadera
  2. Ja det är häftigt :)

    SvaraRadera
  3. Men vad duktig han er även om det ser ut som att han är lite smått berusad. Nu kommer Tommy att få och göra helt klart.

    SvaraRadera
  4. Åh, vad duktig han är! Nu blir det full fart :)
    Kram till er alla

    SvaraRadera