26 augusti 2009

Övningsgår



Det vi gör mest om dagarna är går går och går. Det bästa för detta är parken för där finns en stor gräsmatta som är mjuk om man ramlar. Hemma har han redan skallat byrån två gånger och innehar just nu en blå bula i pannan :(
Jag tror han är först med att gå hyfsat stabilt i föräldragruppen. Lite kul för han har varit sist med det mesta innan. Så nu är mannen på G.



Hela eftermiddagen har han tillbringat med kompisarna Jonathan, Leon och Alva. Mycket bus och lunch i parken. Härligt när det är fint väder.
På söndag funderar vi på att gå och bada eftersom Tommy kommer lämna oss helt ensamma. Kan bli kul nu när babysimmet är inställt hela terminen.

5 kommentarer:

  1. varför är simmet inställt?

    SvaraRadera
  2. Mia som håller i det hade fått ett vikariat som simskolelärare eller något liknande så hon har fått ställa in allt babysim. Tråkigt, men sant...

    SvaraRadera
  3. Vi var och simmade i söndags eftermiddag i simhallen. Trodde inte det skulle vara någon där men det var fullt med folk trots det fina vädret. Adéla hade jättekul så det är verkligen synd att det inte blir något babysim.

    SvaraRadera
  4. VAd kostar det att gå dit? VAr ni hos bläckfisken då? :) Är det varmt vatten eller kallt?

    SvaraRadera
  5. Vi var hos Bläckfisken. Bäst så med Isac och vattnet håller samma temperatur som i varmbadhuset. Vi betalade familjepris 120 kr. Simhallen är billigare än varmbadhuset för vuxen men barn betalar samma. Kan vara bra att ta med någon sak att leka med för det kan vara lite si så där med saker. Det bästa i simhallen är att barnen bottnar.

    SvaraRadera