02 februari 2010

Första gången

Idag var första gången jag och Tommy var på jobbet samtidigt sedan Jacob föddes. Kändes lite underligt faktiskt :)
Jacob fick sin första långa dag på dagis, men det hade gått bra och de säger att han gör framsteg hela tiden. När han började kunde han ju inte med att de andra barnen kom för nära eller tog på honom. Han viftade argt med sina armar och yttrade bestämda ljud. Idag hade han sittit med andra barn i soffan och läst bok och de upplever (som de sa) ingen arg Jacob längre :)


I eftermiddags hade de ritat och lekt med lera. Han hade varit superglad över denna lera som han klämde på och delade i småbitar. Härligt!



När vi kom till dagis var det bara vår älskling kvar. Det bästa hade de sparat till sist. Vi fick höra att han hade haft lite problem med magen och att han bajsat 4 gånger!! Inte konstigt med tanke på att det knappt komit något på en hel vecka. Som ni kanske känner till äter vår pojk för glatta livet och älskar mat. Så vi har fått säga till att de inte få ge honom fri tillgång till mat utan måste begränsa honom. Det är för hans eget bästa. Efter några dagar med ont i magen och kramper så har det nu släppt och dagis är med på nya noter. Mindre mat och mindre mjölk så får vi se om det blir någon skillnad. Saknar man mättnadskänsla får det bli så. 3 portioner mat varje gång man äter är inte bra för en sådan liten söt mage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar