24 februari 2010

Snön en ovän idag

Snön tycks inte vilja försvinna och nu börjar nog Jacob också tröttna. Härrom dagen råkade han ut för en olycka i rutschkanan där han skavde av skinnet bredvid ögat. Idag ramlade han i snön och mulade mer eller mindre sig själv. Tyvärr var det ett istäcke överst på snön så han piskade ansiktet rätt ordentligt och det gick hål på något ställe. Bara lite, men det sved nog. Plus att han såg ut som ett snömonster i ansiktet mot sin vilja :(
Men go och glad som han är så återhämtar han sig snabbt. Tror dock han längtar efter vår då snön verkar vilja honom illa.

DSC02138 DSC02139
Vi hade sällskap av Sara och Ebba i lekparken. Ebba som är född dagen före Jacob pratar som bara den. Riktigt häftigt att höra!

Efter massa bus och ståhej så var fingrar och tår stelfrusna. Fick bli en sväng på stan och då råååååkade jag ju bara hitta lite barnkläder. Ytterkläder i det här fallet. Everestkläder på Stadium som såldes ut. 249kr för jackan och 174 för termobrallorna. Tyckte det var rätt ok med tanke på att det skulle kostat 900 spänn annars. Så det blev ett vinterställ till nästa vinter.

                        DSC02146

2 kommentarer:

  1. Oj vilken framförhållning! Kanske skulle ta mig en tur till Stadium.. Vilken st räknar du med att han har nästa år?
    Hoppas allt är bra.
    Sandra

    SvaraRadera
  2. Vi köpte strl 86 i byxorna och 92 i jackan. Lite på chans, men jag tror det blir bra. Han har 80 i overallen nu och genereööt 80 i byxor och 86 i tröjor. Så tror det kan funka. Större termobyxor går inte för de var jättestora. Jackan är jag mer osäker på men hellre lite stort än för litet :)

    SvaraRadera