28 februari 2010

Vilken vårdag

Inte undra på att man få vårkänslor när solen tittar fram, termometern visar 6 plusgrader och asfalten börjar lysa igenom.
DSC02166 Det blev storstädning av lägenheten idag, putsade fönster, nyinköpta blommor, nya kuddar till soffan, tulpaner på bordet, vårkläder vid ytterdörren och tvättning av utemöblerna. Härligt!

I eftermiddags begav vi oss till Lyckeby för att fixa några ärenden och då passade vi på att besöka en rolig lekplats. Synd de inte engagerar sig lika mycket i spännande lekplatser för barnen i stan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Efter lekplatsen kom Jacobs farmor och farfar förbi och vi fikade på semlor :) Det blev även massa bus för vår tok. Han kom på något nytt idag och det var att man kan sätta sig på rumpan hela tiden. Han sätter sig ner genom ett litet “fritt fall”, skrattar, reser sig upp, stampar lite och sätter sig med ett duns. Upp igen och 2 sekunder därefter kommer ett nytt duns. Så har han hållt på hela dagen. Knasboll!

3 kommentarer:

  1. Oj vilken lekpark, var finns den någonstans?

    SvaraRadera
  2. Vid Mariagården mitt i Lyckeby. Jättefin och mysik lekplats. Kan varmt rekommenderas och den uppskattades mycket av Jacob!

    SvaraRadera
  3. De öppnade den i somras. Efter midsommar var vi där. Barnen tycker att den är toppen. Synd bara att de små inte kan ta sig upp på båten för egen maskin. Den är nästan t o m för hög för Isac.
    Kul att de gjort något nytt i kommunen och hoppas att det blir fler även i stan. Man kan väl alltid hoppas på Hoglandspark.

    SvaraRadera