01 februari 2010

Nu börjar det..

Vi har klarat oss ifrån allt klättrande ganska länge. Troligtvis för att det inte finns så mycket att klättra på i lägenheten. Nu är den tiden förbi och stolarna åker ut. Dags att vara lite mer observant.

Det har varit en lite underlig dag det här. Han sov hela natten fram till sju - det var ett tag sedan nu. Han brukar äta all sin mat med stor glädje - idag petades det mest och köttbitarna letades fram. Han har aldrig varit speciellt intresserad av tvn - idag satt han klistrad i soffan när vi bläddrade förbi barnkanalen och han fick syn på byggare Bob för första gången. Ja detta är bara några av dagen lite ovanliga händelser.

I morgon blir det dagis igen. Han är väl så frisk det går att bli just nu. Lite efterslängar kvar, men hostan kommer nog hålla i ett tag. Han är pigg och busig iaf. Han står gärna bakom gardinerna och gömmer sig :)

3 kommentarer:

  1. När våra tjejer vait sjuka så brukar vi börja med en halvdag när det är dags att komma tillbaka. Det är högt tempo på förskolan och inte alltid lätt för en liten krabat att orka med. Resten av tiden blir vab. Mjukstart är ju skönt för alla parter faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Kan man göra så? Hur löser man det? Bara att säga till på dagis eller har FK krav på något vis?

    SvaraRadera
  3. Absolyt kan man det. Man tar helt enkelt vab en halv dag och jobbar den adra halvan. Våra barns förskola tycker det är en fantastisk lösning för barnet. Och det är ju barnens hälsa som är det viktigast.

    SvaraRadera