25 september 2009

Skånebesök

Äntligen helg! Fast man ska väl inte gnälla eller känna sig utarbetad när man varit ledig tisdag och onsdag och sedan slutat klockan 15 idag :)

Denna helgen har vi besök från Skåneland. Som tur är har Jacob återgått till att vara sig själv. Han har haft en svacka efter några hektiska veckor med mycket aktiviteter och vaccinering ovanpå det...men nu är han på banan igen.
Nytt besök betyder nya presenter. Härligt att fylla år! Killen är nöjd som synes.



Tack alla som skickat kort och presenter till vår lille man. Det uppskattades mycket!

3 kommentarer:

  1. Hej kära ni! Fantaskisk trevlig och rolig läsning. Blir sittande alldeles för längre framför datorn på grund av det. Du är otroligt duktig med detta Ingela och att lägga in alla trevliga bilder. Uppskattas mycket. Hoppas att oktober blir en fin höstmånad så det inte känns så drygt till nästa vår o sommar. Vi har precis kommit hem från Berlin, där det var soligt och varmt, ca 20-24 grader, alltså sommar fortfarande. När vi landade i Sverige var det piskande regn och 1,5 grader, ISKALLT! Ja man kan hålla sig för skratt. Roligt att 1-årsdagen firades ordentligt. Hoppas vårt paket kom fram. Man vet ju aldrig. Posten är inte alltid pålitlig.Många kramar från oss gm (faster) Monica

    SvaraRadera
  2. Jag har skickat kommentarer tidigare men tydligen inte gjort rätt vid sändningen. Antar att ni ej fått någon från mig. Kram igen

    SvaraRadera
  3. Hejhej!
    Vad kul att ni kikar in på sidan. Man har ju inte så bra koll på vem som är här och läser :) Jodå Jacob fick presenten och tackar så mycket. Den blev jättebra!!

    SvaraRadera