30 september 2009

Hösten är här

Nu har vinterjackan åkt fram och vantarna är på väg. Det är bara några få grader om morgnarna så det behövs. Jacob har också fått vantar och mössa och är nu redo för hösten. Det blev även inköpt ett par långfillingar till honom idag så nu ska han stå sig ett tag.
Efter ett svagt ögonblick på h&m blev det även ett par nya jeans. Jag tänkte han skulle ha ett par han kan använda nu och köpte därför bara 74 (6-9 månader!!). Det är inte så smidigt med för långa byxor när man går, så därför skulle jag vara lite smart. Grejen var bara att även dessa var lite för stora *hmm* De hade nog varit perfekta om vår lille prins varit lite tjockare för då hade byxorna hållts upp av magen :) Men nu finns det ingen sådan hjälp och byxorna blev genast lite för långa. Jaja, får väl spänna åt dem lite och testa ikväll, annars får jag väl lämna tillbaka dem.

När vi var på stan så sprang vi på kompisen Elmer så vi följde med honom till Stumholmen. Väl där släppte vi ut grabbarna på grönbete. Det var verkligen uppskattat det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar