14 januari 2010

Mycket att lära



Jag vet inte vem som är mest slut efter dagens 2,5 timmar på dagis. Jacob sover gott och jag hade gärna velat göra detsamma. Det är väldigt intensivt på dagis med många barn och mycket tjoande. Jacob är inte van vid att ta hänsyn och dela med sig och det märks...precis som hans humör då han tydligt visar när någon kommer för nära eller försöker ta hans grejor. Sen att han tar alla andras det tycker han är ok. Finns ett och annat att lära med andra ord.

Det finns många olika saker att klättra upp på eller klättra i. Detta brukar gå ganska bra, däremot blir det värre när han ska ner... Idag passade han troligtvis på att gå ner från en soffa ståendes och framlänges. Gick mindre bra!
Det som gör mig mest nervös är rutschkanan... 4-5 trappsteg upp och sen iväg. Mmm..går ju ganska bra. Upp kommer han, men när han tänker ta två trappsteg åt gången eller stanna och resa sig upp utan att hålla i så blir man lite nervös. Han har ju inga trappor att träna i hemma så han har ju inte alltid full koll. Sedan är han inte helt med på att man måste sitta ner när man åker heller. Plus att det finns snälla själar som kan bidra med en knuff där bak när du tar för lång tid. Men men, han lär sig...

Inga problem med kläderna när vi skulle hem idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar