08 januari 2010

"Ont om värme är det gott om"

Det har väl egentligen aldrig varit speciellt varmt i den här lägenheten vintertid. Termometern visar 10 minus ute och 20 plus inne just nu. Dessa 20 upplevs som 15 när man sitter på 4e våningen med drag från fönsterna (det går inte att jämföras med 20 grader i ett vanligt hus). Ska kanske tilläggas att termometern som visar 20 grader står direkt ovanför ett element så det är risk för svalare klimat inne i rummet :)
I köket framför balkongdörren mätte Tommy 15 grader grader idag. Man kan inte stå på golvet framför dörren utan att få istappar mellan tårna. Sunt eller inte, tja... Raggsockar o långfillingar säger jag bara.

Jag har aldrig varit med om att elementen varit så varma som de är i år. De brukar bara vara fisljumna, men nu jobbar de åtminstone. Antar att Karlskronahem bjudit på någon extra grad. Fast vad hjälper det när man har dubbla byxor, dubbla tröjor och täcke när man ligger i soffan om kvällarna.

Det känns nästan mer normalt att känna denna lilla frossa när man cyklar till jobbet i snö o 13 minus om morgnarna, men nej... Soffan är jobbigare.
Mössa i sängen i natt kanske...hahaha...nej så illa är det inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar